Händelserik hundvecka! :D

Det här hänt så mycket kul den här veckan att jag inte hinner skriva om allt! Så jag återkommer vid ett senare tillfälle och är mer detaljerad. ;)

Jag har i alla fall världens bästa hund! :D <3

Godkänt resultat i rallylydnad! :D <3

Vinst i nybörjarklass i agility med klassens snabbaste tid! :D <3

Tvåa i en öppen agilityklass med noll fel! :D <3

Superbra öppenklass hopplopp! :D Nollat fram till sista hindret där det blev disk.. :/ :P Annars hade jag och Jonna gått vidare i Doggy Proffesional Agility Cup. :) Men vi är meganöjda ändå!! :D <3

Jonna är världens bästa hund! :) <3

Finland och slutkonsert med klassen!

Jag postade ett inlägg igår som visst inte publicerades.... -.-' HÄR KOMMER DET IAF!

Jag var i Finland förra söndagen så då blev det ingen blogg. :/ Men idag blir det det! :)

Förra fredagen åkte jag alltså till Tammerfors med storbandet och lite annat härligt folk från Mölndals Kulturskola. :) I Finland repeterade vi mycket inför konserten på måndagskvällen på Tulliklubbi (xD) och även hängde runt med finnarna en del. :P En upplevelse kan man säga! På tisdag åkte vi hem och det var inte en dag för tidigt. Jag hittade inget i Finland som var bättre än i Sverige. :/ :P Kallare, snöigt, regnigt och grått. :( Men jag hade en väldigt rolig resa och lärde känna många nya människor :)

När jag kom hem på tisdagskvällen var jag helt slut men ingen vila hanns med då det på onsdagen var slutkonsert med klassen på Brew House! :o Kände mig ganska så rejält borta hela dagen men konserten blev lyckad ändå. :)

Helgen har spenderats hemma med Martin. :) En riktigt slappar helg, välbehövligt! Helgens enda aktivitet var idag när vi följde med Jonna och Mamma på viltspårskurs i ösregnet. :P

Jonna var lite irrigare än vanligt i spåret men kämpade hela tiden och gav aldrig upp när hon kom av sig! :) Hon fick gå ett väldigt svårt spår och det var när det var bloduppehåll i en vinkel och i återgången (när spåret går fram för att sedan vända och gå bakåt och sedan vinklas) som hon fick problem. Men för att vara en lite osäker löptik gick det riktigt bra! ;) Osäker är hon däremot inte när hon hittat klöven. Åh vad stolt hon är när hon går med den i munnen! :)

Påsklov!!!

Ursäkta att det inte blev något bloggande i söndags. Jag glömde helt bort det! :o :/ Får skylla på påsklovet, jag har ju ingen koll på vilken dag det är. :P

I alla fall!

I onsdags opererade jag min tå.. Bedövningssprutorna gjorde svinont men sedan kändes inget. :P När bedövningen släppte på kvällen gjorde det dock jätteont och då tån svullnade upp kunde jag enbart ha sandaler på mig.. Snygg jag var i skolan allså! ;)

Själva påsken spenderades i stugan med familjen och Martin :) <3 Martin körde mig i skottkärran så att jag kunde följa med ut på promenad med Jonna! (Y) :P Vi åt sjukt mycket godis och spelade Nintendo! :D

Igår kunde jag få på mig normala skor och det firades med bio. EN GÅNG I PHUKET! :D Äntligen!!! Jag har försökt hitta någon att se den med mig i åratal känns det som. Men Martin gav med sig igår eftersom han tyckte synd om mig som var så agilitytränings-sugen och regnet öste ner. ^^ Filmen var inte lika bra som Sommaren med Göran men bra var den! :)

Idag åkte jag, Jonna och Martin till GMBK och tränade agility när det äntligen slutade regna! :) Sedan skjutsade jag hem Martin och nu sitter jag här hemma och ska snart börja packa inför Finlandsresan. På fredag åker jag nämligen till Tammerfors med storbandet. :)

Vecka 13

Japp! Då var vecka 13 avklarad. ^^

I tisdags var det jättefint väder så det blev lite agilityträning i trädgården. :)

I onsdags hämtade jag och Martin Jonna på dagis och sedan åkte vi och tränade agility! Jättekul! :D Hon hoppade inte kontaktfältet på balansbommen en ändå gång! :D Slalom fungerade också och handlingen. :)

Lördag och idag har jag spelat trombon i Kungsbacka tillsammans med GWO. Svinroligt faktiskt! :) Och idag hanns det med en agilityrunda också! :) Det är skönt att jag kan handla Jonna en bit ifrån mig. Hon söker bättre på hinderna och jag behöver inte gå med henne lika mycket! :) Dock hoppade hon kontaktfälet på balansbommen ibland... :( :( Jag vet inte hur jag ska göra?!! Hon är så ojämn.. I onsdags kanske hon var någon tröttare eftersom hon kom direkt från dagis och därför inte "orkade" hoppa.. Men idag var det full fart och då hoppar hon... :( Och så kommer det ju vara på tävling också......... Någon som har lust att hjälpa mig? :)

Stressen i skolan börjar lugna ner sig också! Bara en vecka kvar til lovet! :D

RSS 2.0