Agilityträning, hundsim och rallylydnad

Det blev agilityträning i måndags. :) Jonna har nog aldrig sprungit balansbommen så fort som hon gjorde då, och gungan gick också bra. :) Så att hon vägrade att gå upp på dem i Lotushallen på träningstävlningen var antagligen för att hon löpte och var lite konstig i huvudet. :P

I tisdags simmade Jonna för första gången. Hon tyckte väl inte om det alls men jag hoppas att hon vänjer sig med tiden. ^^ Nästa gång är på tisdag.

På torsdag fick jag och Jonna åka till rallylydnadskursen själva men det gick bra ändå. :) Hon hade inte ett enda snett sittande under hela kurstillfället i torsdags! :o :D Nu är det hårdträning på stå. :) Mamma har ju faktiskt anmält oss till rallylydnaden på MyDog. ^^ Men det kommer ju blir lottning om vilka som får vara med så det är inte säkert att vi kommer med på den tävlingen.

I fredags hade jag, Dawn och Erika våran konsert och det gick helt okej. :)

Ettårs-dag + heelerutställning

I fredags firade jag och Martin ett år tillsammans! :D <3 Vi hade det hur mysigt som helst! :)

Men tidigt på lördagsmorgen skulle vi upp för att åka till Väröbacka på heelerutställning. :) Jonna blev fyra i sin klass! :) (:o) Hon fick även gå i uppfödarklass och där kom kennel Tanspots tvåa. :) Domaren gillade stora heelrar så Jonna hade tur. :D Dock så påpekade hon att hennes öron var för hängiga, men det var ju ganska väntat. :P I övrigt fick hon fin kritik. :)

Idag har jag, Martin och Jonna tagit en lång promenad i skogen i det fina vädret. :)

Om Jonna slutat löpa imorgon bär det av till GMBK för att träna balanshinder och kontaktfält efter skolan! :)

Träningstävling

Jag hann inte med att skriva något inlägg igår för hela dagen spenderades i Falkenberg, Lotushallen. Det var träningstävling där och det gick hur dåligt som helst! :( :P

Jonna löper och det verkar verkligen har satt spel i huvudet på henne.. :/ Hon var störd av funktionärerna och vågade inte gå upp på balanshinderna om jag inte var alldeles bredvid henne.

Jag hoppas de här problemen försvinner när hon slutat löpa men det får ändå bli lite balanshindersträning innan agilitytävlingen i Karlstad. :)

Höstlov

Idag är sista dagen på höstlovet... :( Väldigt tråkigt!!

I måndags åkte jag, Martin och Jonna till min mormor i Grums för att hälsa på henne och bara ta det lugnt. :)
Vi hade verkligen jättetrevligt och ingen av oss ville åka hem när tåget gick på onsdagseftermiddagen. :( Men men!
Väl hemma kollade vi på Carina Berg flyttar in och sedan var det läggdags. :)

På torsdagen var det körlektion för min del och sedan första gången på rallylydnadskursen. :D Jonna fick vara med fast än hon löpte! :)
Vi är bara tre ekipage på kursen så det är väldigt chill. ^^

På fredagen kom Martin till mig och sedan åkte vi in till stan för att han skulle köpa ettårspresenter till mig (:O :D) och medan han gjorde det promenerade jag och Jonna i stan. Mycket mysigt. :) <3

Igår kväll var jag och Martintapas-resturang tillsammans med tre andra par. Mycket mysigt och trevligt. :) <3

Imorgon ska jag och Jonna träna för Jenny Damm. Det ses fram emot mycket! :D <3

RSS 2.0