Agilityuppvisning på Göteborgs Horse Show

Den här veckan har varit fylld med agility! :) Genrep inför Horse Show i måndags och uppvisning både lördag och söndag! :D Utöver det har Jonna även tränat lydnad och simmat. :)

Det var verkligen superkul att vara med på Göteborgs hundungdoms uppvisning på Göteborgs Horse Show. :D Jonna skötte sig jättebra trots allt ståhej runt omkring och jag känner mig verkligen jättenöjd! :) <3

Nu får Jonna vila upp sig från agilityn till på fredag då det bär iväg på agiliyläger! Det ska blir riktigt kul. :)

Filmer från uppvisningarna finns på YouTube. :)

Genrep inför Göteborg Horse Show

Det hanns inte med något blogginlägg igår men väl idag. :)

Under lovet har jag hunnit med massa saker! :D

Att köra hem mormor till Grums gick jättebra. :)
Alla hjärtans-dag blev jättemysig. :) <3
Jonna var jätteduktig på simningen och fick simma lös och lära sig svänga på kommando. (Y) :)
Tjejkvällen hos Rebecca blev supergrym och mysig! :D
Vistelsen hos farmor varjätterolig och resan gick bra!
Resturangbesöket med Martin på lördagskvällen blev megamysigt. :) <3
Agilityträningen på söndagen gick jättebra! :D

BRA LOV, kort sagt!

Nu är jag och Jonna precis hemkommna från Scandinavium och genrepet inför agilityuppvisningen på Göteborgs Horse Show till helgen. :) Gud vad roligt det var och Jonna var så taggad! :D Det är så kul när folk blir så imponerade av henne, men jag förstår dem. Jonna är så lugn vid sidan av planen men har en sådan fart på banan. :D Nu ska vi tagga ordentligt inför helgen! Då måste hon ta slalomen bättre än hon gjorde idag! :@ :P

Sportlov!!!

Äntligen är det lov!!! :D Projektarbetsprodukten är inlämnad och nu återstår endast rapporten innan allt är klart med projektarbetet! :)

Under veckan har Jonna simmat och varit på behandling av hon som behandlar Jenny Damms hundar. Jonna vara inte alls lika spänd i ryggen som sist hon var där! (Y) :D

Idag var det ridhusträning och Jonna var så himla duktig! :) Kontaktfälten satt mestadels och det samma med slalomen. :) Jag är väldigt nöjd med min lilla vovve! :D <3 Just nu ligger hon i sitt inomhus Back-On-Track-täcke och sover i min datorstol. :) <3

Mormor är här på besök och imorgon ska jag och pappa skjutsa hem henne till Grums. :) På kvällen kommer Martin hit för att vi ska vakna upp tillsammans på alla hjärtans-dag. :D <3 Jag hoppas det kommer att bli en bra dag för mig, Martin och Jonna tillsammans. :)

Jonna 2 år! :)

Idag fyller Jonna 2 år! :D <3 Det har firats med presenter, hundtårta och agilityträning. :)

I tisdags var jag med mamma och Jonna på lydnadsträningen och Jonna var verkligen superduktig. :)

I onsdags följde jag med när Jonna skulle simma och hon tycker väl att det är så där. :/ Vi får se hur hon reagerar på onsdag när hon ska simma igen. :)

Jag har lyckats dra på mig en förkylning så det suger rätt rejält. :/ Jag hann inte med Jonna på agilityträningen förut idag. :/ :P Farten var toppen, även i slalom. :D Jag behöver inte tagga henne alls, bara gå fram med henne till första hindret ta av henne kopplet och köra 100 % direkt. :D Jättehärligt! :)

I fredags hade jag kompisar hemma på spelkväll och vi hade verkligen superkul! :D Jonna hade också kul och var med. :) Hon parkerade sig i soffan bredvid mig och hon som var lite skeptisk mot hundar. Mycket försiktig var Jonna med henne och de blev superbra kompisar under kvällen. Så gulligt av Jonna :) Sedan lekte de andra så klart massa med henne när hon inte låg och sov. :)

Nu ska jag snart gå ut kvällspromenaden med Jonna och jag hoppas att hon är nöjd med sin födelsedag! :)


Jonna på My Dog 2012



RSS 2.0